Declaratia de Confidentialitate

Declaratia de Confidentialitate
Suntem atenti cand vine vorba de protejarea datelor cu caracter personal în conformitate cu legile în vigoare, în acord cu Regulamentul General de Protecție a Datelor Personale din 27 aprilie 2016 („RPD”). Obiectivul nostru este să îți furnizăm informații și control asupra procesării datelor tale și uneltelor care îți permit să te folosești de protecția drepturilor care rezultă din lege.Va folosim datele personale deoarece ați decis să faceți cumpărături din magazinul nostru online

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Ochelari de soare isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Acest site este intretinut si administrat de Ochelari de soare.com

Intregul continut al acestui site www.ochelaridesoare.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Ochelari de soare si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Ochelari de soare a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Ochelari de soare nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Ochelari de soare nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

Ochelari de soare isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Ochelari de soare nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
Acest site de web si materialele aferente sunt oferite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. Ochelari de soare nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.ochelaridesoare.com si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Ochelari de soare si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti.
Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Confidentialitatea datelor.

Accesarea ochelaridesoare.com implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de ochelaridesoare.com. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte, informarea despre promotiiile ochelaridesoare.com sau activitati desfasurate prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). Ne obligam ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Pe site-ul www.ochelaridesoare.com, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Ochelari de soare nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.