Intrebări frecvente

FAQs – Intrebări frecvente

-Fancurier
– termen: 24-48 ore din momentul confirmari comenzii.
– comanda este livrata la domiciliu.
– taxa de transport este de 22 lei, in functie de numarul de produse si greutate aceaste se poate mari. pentru protectie pe tot parcursul transportului, pana la livrare.
Cum platesc?

Curierului- in momentul livrari coletului de catre curier la domiciliu .

– termen: 2–3 zile din momentul confirmari telefonice a comenzi.

Produsele comandate prin magazinul online sunt livrate clienților prin Serviciul de curierat Fancourier.
Daca plasati o comanda online si s-a ales „Ridicare personala” cumparatorul are la dispozitie 5 zile sa ridice comanda. Dupa 5 zile produsele revin la vanzare. Plasarea unei comenzi online pe acest site nu obliga ochelaridesoare.com in nici un fel sa blocheze produsele mai mult de 5 zile!

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Regula valabila pentru produsele expediate prin Posta sau Fancurier!
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Produsul il puteti trimite prin orice modalitate doriti, Posta Romana sau Fancurier, fara ramburs .
(ochelari-de-soare.com nu va accepta primirea coletelor trimise cu ramburs)
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau , la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Pentru o buna administrare a stocurilor in timp real va rugam sa plasati comanda online pe site, va multumim. Deasemenea poţi comanda produsele şi prin e-mail.

În cazul în care alegi comanda prin e-mail, atunci trimite e-mail pe următoarea adresă: info@ochelaridesoare.com. Te rugăm ca e-mailul să conţină neapărat denumirea produsului (culoarea, mărimea), cantitatea comandată şi datele tale personale(numele, prenumele şi adresa la care trebuie trimis produsul, codul poştal, numele localităţii şi un număr de telefon la care poţi fi contactat).

Prin magazinul nostru online poți cumpăra simplu, eficient şi rapid; la aceasta se adaugă un transport rapid. Ca să facem faţă acestor cerinţe, din magazinul nostru online se pot comanda numai acei ochelari de soare care se află în stoc, adică pot fi expediați imediat. Produsul comandat va fi expediat în maxim 3 zile.

Send us an email

catre
com