Conditii de Utilizare

Conditii de Utilizare
Nu exista comanda minima si se livreaza pe intreg teritoriul tarii. Produsele se afla in ambalajul original, al producatorului si sunt ambalate corespunzator pentru transport.

– livrarea produselor se poate face intr-un interval de 3-5 zile , din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata , termen de livrare , stocuri , preturi ) .

– ochelaridesoare.com nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

– preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Prin plasarea unei comenzi pe ochelaridesoare.com, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic  sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

 Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic..

  Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii..

  Informatiile puse la dispozitie de catre vanzator pe ochelaridesoare.com vor sta la baza contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre vanzator sau un furnizor al acestuia pentru bunurile achizitionate.

  Comunicarea cu ochelaridesoare.com se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” . Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

ochelaridesoare.com poate publica pe site informatii despre bunuri si/sau servicii si/sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

  In cazul platilor online vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai cumparatorul.

 Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor si/sau a serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Daca plasati o comanda online si s-a ales „Ridicare personala” cumparatorul are la dispozitie 5 zile sa ridice comanda. Dupa 5 zile produsele revin la vanzare. Plasarea unei comenzi online pe acest site nu obliga ochelaridesoare.com in nici un fel sa blocheze produsele mai mult de 5 zile!

In cazul in care nu sunteti sunteti familiarizat cu efectuarea cumparaturilor online va punem la dispozitie pasii necesari pentru initierea unui comenzi:
Pasul 1: Inregistrati un cont pe site . (dupa completarea datelor pe adresa de e-mail specificata veti primi un e-mail de validare)
Pasul 2: Autentificativa cu adresa de email si parola specificata.
Pasul 3: Alegeti produsele si punetile in cosul de cumparaturi .
Pasul 4: Apasati butonul „Verifica cos” din cosul de cumparaturi.
Pasul 5: Verificati produsele puse in cos si suma totala, selectati modul de transport disponibil, comunicati eventualele obiectii sa nelamuriri la sectiunea Mentiuni si apoi trimiteti comanda apasand butonul „Comanda ferma” .