Categorii

Ochelari soare Polarizati

 • Ochelarii de soare polarizat tip sport sunt foarte populari . Ochelari de soare de obicei, urmărând fata, ingusti și plati, sunt făcuti cu rama masivă. Ramele acestea sunt rezistente la lovituri moderate, flexibile și sunt foarte ușoare. • -Din punct de vedere a lentilelor, pe bază de filtru UV, nu numai la modele sportive, ci în general fiecare model are acest caracter.
  -Dar de ce este recomandat ochelari de soare polarizate? În scurt,pentru că lentilele polarizate filtrează suprafața orizontală cu lumină reflectorizantă.De exemplu, dacă un ochelari de soare cu lentile gri, nu numai că întunecă, ci și împiedică deranjarea vederea și nu ne orbește razele soarelui.

 • Ochelari de soare rotunzi • Ochelarii de soare rotunzi sunt trendy și la modă, oferind o atmosferă groovy care datează de multe decenii. Printre primele perechi de ochelari au fost modelele circulare, care și-au câștigat popularitatea de-a lungul veacurilor. Modelele de astăzi sunt îndrăznețe, mimând un stil înfățișat cu celebrități. Unele modele au, de asemenea, temple și căști împodobite, inclusiv cele care oferă forme curbate unice. Ochelarii de soare rotunzi supradimensionați sunt disponibili într-o gamă largă de culori și modele, inclusiv imprimeuri noutate și exotice. Au culori care se potrivesc fiecărei ținute, ambele sexe pot purta ochelarii de soare rotunzi si eleganti.

 •  
  Back  .Contact

  Promotii  [mai mult]

  Ochelari de soare de femei Harmony, negru
  Ochelari de soare de femei Harmony, negru
  25,00.Lei  19,00.Lei
  reducere de: 24%
  Ochelari dama Shades
  Ochelari dama Shades
  30,00.Lei  24,00.Lei
  reducere de: 20%

  Cine e Online

  Acum sunt 4 vizitatori .